12 Temmuz 2012 Perşembe

The Big Bang Theory

0 yorum
Bana göre en iyi komedi dizisidir  Big Bang Theory kaldı ki Sheldon Cooper gibi bir karakter var yani Jimmy Parsons bu karakteri gercekten çok iyi canlandırıyor sadece Sheldon değil, Howard'ın yaptığı bel altı espiriler ilginç giyinme tarzı, Raj'ın kızlarla konuşamaması ve ortama tam olarak uyum sağlıyamadığı için yaptığı bazı gereksiz haraketler muazzam derece komedi içeren bir dizidir kesinlikle öneriyorum herkese

One Piece Punk Hazard ARC

0 yorum
İlk olarak Punk Hazard'ta Law'ı gördük kendisinin ödülü 440m Bell'ye yükselmiş ve ayrıca Shicibukai olmuş . Daha sonra bu ada da Aokiji ve Akiunu'nun dövüştüğünü oğrendik aynı zamanda 5 yıl önce ise bu ada da bir kaza olmuş araştırma tesisinde. Daha sonrasında Ceaser Clown adlı bir bilim adaımını duyduk kendisi Vegapunk'ın en büyük rakibimiş en büyük bilgi alanı kitle imha sılahları buraya kadar aslında herşey iyi gidiyodu.

Lakin sonrasında Doflamingo'nun Joker olduğunu oğrendik kısacası Law'ı yönetmiş bir süre Virgo'yu ki kendisi Denizici Koramiral'i ve aynı zamanda G5 üstünün lideri böyle bir adamı yönetiyor ve Ceasar'a da yardım ediyor greçekten Doflamingo beklenenden çok üstün biri cıktı en büyük yer altı simsahlarından biriymiş meğersem.

Giant Killing

0 yorum

Takeshi Tatsumi eski bir East Tokyo United (ETU) oyuncusudur yabancı bir klupten teklif alınca ETU'dan ayrılır bu olaydan sonra bazi traftarlar Tatsumi'den nefret etmeye başlar. Tatsumi'nin ayrılışından sonra ETU cöküşe geçer 2.lige kadar geriler.Yıllar sonra Tatsumi futbol hayatına teknik direktör olarak devam eder kısa bir süre sonra ETU'nun menejeri Tatsumi'ye teklif gönderir ve Tatsumi de bu teklifi kabul eder.

Kesinlikle süper bir futbol animesi. Tatsumi'nin yaptığı işler takımı toplamasi verdiği taktikler gerçekten süper. Diğer Shounenlere göre süper güç tarzı şeyler yok direk olarak gerçek hayata uyarlanmış. İlerlerde takımın oluşturuduğu birlik gerçekten çok güzel traftar ve takımın iç içe olması harika.

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Hunter X Hunter

0 yorum
Aslında bu animeye başlamadan önce şüphelerim vardı aceba izlemeye değer mi diye. Ancak şüphe duymaya gerek yok gerçekten izlemeye değer bi anime. Avcı olmaya calışen Gon'un hikayesi özetle. Biraz cocuksu bir görünüm olsada animede ilk başta öyle geliyor insana hiçte öyle değil 2011'de yeniden cekilmeye başlanan versionu biraz daha şiddetten arınmış ama eski animesi kan ve vahşeti yoğun ölçüde iceriyor.

Ayrıca bu animeyi sadece Hisoka karakteri için bile izlemenizi tavsiye ederim . Bu kadar psikopat bir karakter olamaz bu kadar dövüş meraklısı güclü her şeyiyle süper bir karkater.

One Piece Z Yeni Film

0 yorum

Bilindiği üzere One Piece'in yeni bir filmi cıkıcak. Filmin tam konusu belli olmasada tayfa'nın şuana kadar karşılaşıtığı en zorlu rakipler olduğunu söylendi. Bu filmin yazarı Strong World'te olduğu gibi yine Oda-sensei kesinlikle çok güzel bir film bizi bekliyor gerek görüntü kalitesi gerekse konu olarak süper bir film olacak gibi.

Baş düşmanımız Z isimli karkater diğer karakterler hakkında herhangi bir bilgi sızmadı şuanlık. Cıkış tarihi konusunda da net bir bilgi yok.

Fate Zero

0 yorum


Fate Zero yakın zamanlarda çıkan en sağlam animlerden biridir kesinlikle .Fate Stay Night animesinin 10 sene öncesini konu alıyor. Gelen savaşçı ruhlarının daha önce yaşamış olan önemli kişilikler olması gerçekten çok güzel bi olaydı. Gilgamış,Büyük İskender, Kral Artur vs.

Ancak sonu gercekten ilginci Kirisgu'nun adalet anlayışına gerçekten hayran kaldım ben. Bunun dışında dövüş sahneleride muazzamdı her türlü detayı cok hoş bi şekilde vermişler kesinlikle. Karakterlere biraz değenicek olursak özellikle Gılgamış ön plana cıkıyor muzzam bir gücü var bu arkadaşın.

Captain Tsubasa 2

0 yorum


İndirdiğim atari emulatörü ile beraber Captain Tsubasa 2 oynuyorum dünden beri. Gerçekten kücüküğümün oyunuydu Tsuabasa hiç bir zaman Santana'nın takımını yenemezdim atari de ancak şimdi geçebilmeni zevki çok başka :D .

Bayağı ilerledim şuan Nankatsu ile Misugi'nin takımı ile maç yapıcağım. Tsubasa'sız Nankatsu garipime gidiyor açıkcası daha ileride bir de Hyuga ile maç yapıcağız onunla maç cidden zor olacak kalecileri Wakasimazu çok sağlam ayrıca Hyuga gibi bir forvet te var.

Sword Art Online

0 yorum

İlginç bir konusu olduğu kesin ve kesinlikle mmrpg havasını çok güzel vermişler anime içerisinde . Karakter tam olarak bi Otaku yani bizden biri :D . Henüz sadece bir bölüm yayınlandığı için detaylı bir şekilde yorum yapamıycağım ama konu itibari ile ilginç bi anime olacak gibi.

Slam Dunk

0 yorum


Konusu : Hanamichi Sakuragi, sürekli kavga eden, sürekli aşık olan ve de sürekli ret edilen, liseli bıçkın bir delikanlıdır. En son aşık olduğu Haruko Akagi, tarafından da ret edilir. Ama Haruko, Hanamichi’yi neden ret ettiğinin açıklamasını da yapar. Basketbol klübünden biriyle çıkmak istemektedir. Sevdiği kızın kalbini kazanmak ve onunla çıkmak için, o zamana kadar amatör olarak yaptığı dövüş sporlarından başka sporla ilgilenmemiş Hanamichi, basketbol klübüne katılmaya karar verir.

Tek kelime ile muzzam ayrıca fevkaladenin fevkinin fevkinde . Gerek komedi yönüyle,gerek arkadaşlık yönüyle mükkemel. İzlediğiniz her bölümde gülmekten karnınıza ağrılar giriceğine garanti ediyorum o derece komiktir . Klasik Shounenlerden farklı olarak Sakuragi'nin basket konusunda gelişmesi uzun sürüyorr cabuk oğreniyor ama baskete yeni başladığını her zaman belli ediyor çok basit hatalar yapıyor ve tabii ki de bencil :D en önemli yonü de bencil olması diyebiliriz '"Dâhi Sakuragi"'nin şarkısı bile vardır ''Orewa Orewa Tensai Basketto man Sakuragi Hanamichi''

İzleyin izlettirin diyorum .

D.Gray Man

0 yorum


Konusu : Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl'ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir.
Allen, hocası tarafından İngiltere'de kendisi gibi diğer Exorcist'lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir.
Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl'ün planlarına karşı savaşmaya başlar.
Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen'ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.


Başları biraz yavaş ilerlese de ileride gerçekten çok farklı bir anime haline geliyor D.Gray Man. İlk başlarda gücsüz Akumalarla bile çok vakit harcarlarken ileride gelen rakiplerin seviyesine cıkmaları zaman alıyor bu yüzden başlar biraz sıkıcı diyeibliriz. Klasik Shounenlerden çok farkı yok aslında.

Ama yan Karakterler bakımdan gerçekten çok sağlam bi anime General Cross var  mesela gerçekten çok sağlam bir karakter. Bunun dışında mangası iyi gidiyor diyebiliriz 14th muhabbeti ile beraber yakıor.nda bir final gelicek gibi mangaya ama. Ayrıca mangasının belirli bir cıkış düzeni yok bazen 1 ay bazen 2 ay da bir cıkıy

KHR Yeni ARC

0 yorum

Bildiğiniz üzere KHR yeni bir ARC'a girdi ve bu ARC'ta Arcobaleno Temsilcilerinin savaşlarına şait olduk tabii ki en epic sahne Hibari vs Xanxus'ta Hibarinin ''İstediğim zaman istediğim kişiyiyle dövüşürüm'' diiyp Boss Watch'inin kırması ile gerçekleşti. Daha Sonra Vindice takımı da Arcobaleno Arc'a tahil oldu ve adeta estirdi diyebiliriz . Jeager'ın gücü inanılmaz derecede yüksek ve Bermuda da çok yüksek ihtimalle inanılmaz güclü .

Tsuna tüm müttefikleri toplaması ilginç oldu Millfiore,Varia,Shimon,Vongola ittifakı çok güclü oldu gerçekten ama aceba Vindice'yi durdurmaya yeticek mi yetse bile daha ortada Checker Face'denen adam var.Gercekten KHR çok hoş bir ARC bizi bekliyor devamında neler olacak aceba bekleyip görüceğiz ama yüksek ihtimalle Vongola Priomo hakkında biraz daha bilgi edinebiliriz..

10 Temmuz 2012 Salı

Orochimaru-Sensei Geri Döndü

0 yorum
Selamlar,

Naruto'nun 593. Bölümün de Orochimaru-sensei'imiz kanlı canlı olarak hayata geri döndü beklediğim gibi lanetli mühür de ki çakrasını kullanarak onu tekrardan hayata döndürdü Sasuke . Ama asıl beni şaşırtan şey Orochimaru-sensei'nin savaş ile ilgilenmiyorum demesi, Madara'nın Edo Tensei'sini özel olarak şekilendirmiş biri ve gördüğümüz üzere Madara şuan tek başına 5 Kage'yi alıyor böyle bir şeyi düşünen biri neden bu savaşla ilgilenmiyor ki bu işin içinde bi iş var gibi geldi bana. Şimdi de Sasuke ile beraber bi yere gidicekler ve ''Senin de çok iyi bildiğin bir yer Sasuke-kun'' diyen Orochimaru-sensei'imiz aceba nereyi kasıt ediyor merak ediyorum ben de.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Kuroko No Basket

0 yorum


Son zamanlarda Fate Zero'dan sonra üst üste 3-4 bölüm birden izlediğim bir anime. konu olarak basketbol dendiğinde ilk akla gelen Slam Dunk olucaktır tabii ki ama Kuroko No Basket'te gerçekten kaliteli bir yapım olacak gibi duruyor henüz 14 bölüm de ve bir bölüm 3 manga bölümne tekabül ediyor yani gercekten hızlı ilerliyor diyebiliriz anime bu sayede de izlerken sıkılmıyorusunuz .

Slam Dunk'tan farklı olarak biraz daha süper güc sayılabilicek yeteneklerin olduğu bir seri komedi olarakta izlerken güldürüyor diyebilirim. Uzun lafın kısası kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba

0 yorum
Merhaba artık ben de bir blog yazarayım genel olarak anime,manga,oyun ve diziler hakkında yazılar yazmayı düşünüyorum