26 Eylül 2012 Çarşamba

Star Wars Animesi

1 yorum

Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan Star Wars serisinin yep yeni hayran yapımı bir animesi çıktı. Devamı gelir mi bilinmez ama hiçte fena değil gibi gözükyor. 


Naruto 64. Cilt Yayınlandı

0 yorum


Naruto mangasının 64. Clit bugünden itibaren Japonya'da yayınlandı. Bir kaç güne kadar Amerika ve Avrupa versiyonlarıda çıkıcaktır. 64. Clit genel olarak Madara vs 5 Kage bölümlerini içeriyor.

25 Eylül 2012 Salı

One Piece: Pirate Warriors DLC

0 yorum


Eiichro Oda'nın kaleme aldığı ve japonyanın en çok satan mangası olan One Piece'in yeni oyunu One Piece: Pirate Warriors'ın Avrupa versiyonu geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Oyun Hack N' Slash tarzı bir oynanışa sahip ayrıca One Piece: Pirate Warriors oyunu Destny Warrior oyun motoru ile  yapılmıştır.

One Piece: Pirate Warriors oyunun Japon'ya versiyonu için çıkmış olan DLC'ler Avrupa sürümünede uyarlanmış ve yakın zamanda Avrupa içinde yayınlanıcak. Çıkıcak olan DLC'ler Nami Kimono DLC, Zoro Kimono DLC, Nami Strong World DLC ve Usopp Kimano DLC'leridir bu DLC'leri aşağıda ki videolardan izleyebilirsiniz. Ayrıca bu oyun yanlızca Playstation 3 platformuna çıkmıştır.


Nami Kimono DLC 


Zoro Kimano DLC


Nami Strong World DLC


Kimono Usopp DLC

Diziler Başlıyor.

0 yorum

Bu haftadan ihtibaren neredeyse tüm diziler başlıyor. Bugün çıkan How I Meet Your Mother dizinin 8.Sezon 1. Bölümü ile beraber How I Meet Your Mother dizisi 8 sezon ile beraber televizyonlara merhaba dedi. Aynı zamanda bu hafta pek çok dizi yeni sezonlarına başlıycak yarın New Girl dizisinin 2. Sezon'unun 1. Bölümü, NCIS: Los Angeles dizisinin 4. Sezon'unun 1. Bölümü ve Private Practice dizisinin 6. Sezon'unun 1. Bölümü yayına giricek. Perşembe günü ise ünlü dedektiflik dizilerinden biri olan Criminal Minds'ın 8. Sezon 1. Bölümü ve Modern Family dizisinin 4. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Cuma günü ise benim de en çok sevdiğim komedi dizis olan The Big Bang Theory başlıyor bakalım bu sezonda bizleri neler bekliyor. The Big Bang Theory dizisinin 6. Sezon 1. Bölümü,  Two and a Half Men dizisinin 10. Sezon 1. Bölümü, Grey's Anatomy dizisinin 9. Sezon 1. Bölümü, Person of Interest dizisinin 2. Sezon 1. Bölümü ve Scandal dizisinin 2. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Yaz arasında olan diziler tekrardan yayına giriyor. Ancak halen yaz arasında olan bazı diziler var bunlardan başlıcaları çıkışından ihtibaren büyük sükse yapan Game of Throne ve Shameless

22 Eylül 2012 Cumartesi

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Trailer

0 yorum


Yeni çıkıcak Naruto oyunu olan "Naruto Ultimate Ninja Storm 3" 2013'ün başlarında çıkıcak. Oyun ile ilgili henüz fazla detay olmasada yeni detaylar Tokyo oyun fuarından açıcağı cıkıcaktır. Hatta Tokyo Oyun fuarından oyun ile ilgili yeni bir trailer da geldi. Buyrun izleyelim ;



Videoda da gördüğümüz üzere oyunda bazı bölümlerde Hack N' Slash tarzı oyanama imkanımız olacak gibi görünüyor buda oyuna yeni bir hava katıcaktır. Ayrıca Naruto Ultimate Ninja Storm Generations oyunu hariç tüm oyunlarda olan Boss Battle sistemi tekrar geri gelmiş.

20 Eylül 2012 Perşembe

One Piece Film Z Karakterler

0 yorum

Daha önce ki blog yazımızda One Piece'in yeni filmi olan One Piece Film Z'yi duyurmuştuk. Film One Piece mangasının yazarı Oda-sensei tarafından kaleme alınıcak. Her ne kadar yeni bir haber olmasada Hasır Şapka tayfasının filmdeki görünüşlerini paylaşıcağım.

Monkey D. Luffy

Evet ana karakterimiz Luffy her zaman ki gibi diyebiliriz. Arkasında onu en iyi temsil eden şeylerden biri olan et var. Açıkcası ben çok beğendim Luffy'nin filmdeki çizimini.
Roronona Zoro

Tayfa'nın kılıç ustası Zoro'da yine her zaman gibi karizma. Arkasındaki kaptan ceketi ona çok yakışmış
bence.

Sanji



Brook

Nami
Robin
Franky
Chopper