25 Eylül 2012 Salı

Diziler Başlıyor.


Bu haftadan ihtibaren neredeyse tüm diziler başlıyor. Bugün çıkan How I Meet Your Mother dizinin 8.Sezon 1. Bölümü ile beraber How I Meet Your Mother dizisi 8 sezon ile beraber televizyonlara merhaba dedi. Aynı zamanda bu hafta pek çok dizi yeni sezonlarına başlıycak yarın New Girl dizisinin 2. Sezon'unun 1. Bölümü, NCIS: Los Angeles dizisinin 4. Sezon'unun 1. Bölümü ve Private Practice dizisinin 6. Sezon'unun 1. Bölümü yayına giricek. Perşembe günü ise ünlü dedektiflik dizilerinden biri olan Criminal Minds'ın 8. Sezon 1. Bölümü ve Modern Family dizisinin 4. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Cuma günü ise benim de en çok sevdiğim komedi dizis olan The Big Bang Theory başlıyor bakalım bu sezonda bizleri neler bekliyor. The Big Bang Theory dizisinin 6. Sezon 1. Bölümü,  Two and a Half Men dizisinin 10. Sezon 1. Bölümü, Grey's Anatomy dizisinin 9. Sezon 1. Bölümü, Person of Interest dizisinin 2. Sezon 1. Bölümü ve Scandal dizisinin 2. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Yaz arasında olan diziler tekrardan yayına giriyor. Ancak halen yaz arasında olan bazı diziler var bunlardan başlıcaları çıkışından ihtibaren büyük sükse yapan Game of Throne ve Shameless

0 yorum:

Yorum Gönder