28 Ekim 2012 Pazar

DC Universe Online Oyna



Gotham'ın koruyucusu Batman ve Metropolis'in savunucusu Supermen gibi pek çok süper kahramanın bulunduğu DC Universe Online oyunu Sony tarafından geliştirilen MMORPG oyunudur. Oyunu oynamak için   oyunu sitesine kayıt olup oyunu indirmeniz yeterli olacaktır. DC Universe Online oyununda kendi süper kahramanınızı yaratıp açtığınız süper kahramanı güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Süper Kahramanınız illa iyilerin yerinde yer alıcak diye bir şeyde yok tabii ki dilerseniz kötü bir süper kahraman olup şehirde kaos yaratabilir, masum insanları öldüreibilir ve masum insanları soyabilirsiniz yada iyi süper kahramanların yanında yer alıp şehiri ve masum insanları koruyabilirsiniz bu tamamen sizin oyun anlayışınıza kalmış.

DC Universe Online oynamak için oyunun indirmelisiniz ancak oyunu boyutu yaklaşık 15 GB civarında. Biraz yüksek boyutta olsada oyun gerçekten süper yapılmış gerek grafik açısından gerek oynanış açısından. Kendi karakterinizin tipini istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz. Dış görünüşünüzü Batman, Supermen ve Catwoman gibi pek çok karater gibi yapabiliyorsunuz. DC Universe Online oyunu oynamak için buraya tıklayınız.

2 yorum:

  1. ilgi çekici bir oyuna benziyor denemek lazım

    YanıtlaSil
  2. Oyunun boyutu 15 GB olduğuna göre Sony sanırım bu oyunda bayağı uğraşmışa benziyor.MMORPG tarzı oyunları zaten ilgi görüyordu bu oyun kesinlikle MMORPG tarzı oyunların ilk sırasına yerleşir.

    YanıtlaSil