31 Ekim 2012 Çarşamba

Oyun Sirin

4 yorum
Oyunsirin.com sitesi üçüncü ayını geçtiğimiz günlerde doldurmuş bir flash oyun sitesidir. Oyunsirin.com Turkiye'nin En Şirin Oyun Sitesi olma iddası ile kurlmuştur. Sitemizin hiti henüz düşük olsada ilerliyen zamanlarda hitimizin artıcağını düşünüyorum. Oyunsirin.com'a günlük olarak en az üç adet oyun eklenmektedir. Şuanda 300'den fazla oyun sitemizde ekldir. Oyunsirin.com sitesinin en çok beğenilen kateogirleri Sirin Oyunları ve Zombi Oyunları kategorileridir. Oyunsirin.com özellikle Sirin Oyunları ve Zombi Oyunları kategorilerine büyük önem verkemtedir. Sizlerde bu kategorilerde oyunları oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Football Manager 2013'ün Demosu Yayınlandı.

3 yorum
Sport İnteractive tarafından geliştirilen Football Manager 2013 oyununun demosu steam tarafından bugün yayınlandı. Ayrıca Football Manager 2013 oyunu tamamen türkçe olarak çıkıcak. Daha farklı oyunlarında Türkçe çıkması için oyunu orjinal olarak satın alarak firimalara destek olmakta fayda var.

29 Ekim 2012 Pazartesi

Halo 4 PC Sürümü Geliyor Mu ?

4 yorum

Halo serisi genel olarak XBOX360 platformuna çıkmıştı. Yeni çıkcak Halo oyunu Halo 4 ... tarihinde çıkıcaktı ancak Halo 4'ün resimi internet sitesinde Halo 4'ün sistem gereksinimlerinin yakında açıklanıcağı söylendi. Şuana kadar Halo 4'ün yanlızca XBOX360 platformuna çıkıcağını biliyorduk. Sistem gereksinimleri ile ilgili bir yazının paylaşılması dedikoduların kulaktan kulağa yayılmasına sebeb oldu. Aceba Halo 4 bilgisayar içinde mi çıkıcaktı ? Bu dedi kodular sürerken bir de Micrasoft'un yeni sistemi olan Micrasoft Store'un ana sayfasında bir dizüstü bilgisayarda Halo 4 resimi olması dedikoduları iyice artırdı. Henüz Micrasoft'tan resmi bir açıklamaz gelmezken bu söylentiler tüm bilgisayar kullanıcılarını bayağı heycanlandırdı.

28 Ekim 2012 Pazar

DC Universe Online Oyna

2 yorum


Gotham'ın koruyucusu Batman ve Metropolis'in savunucusu Supermen gibi pek çok süper kahramanın bulunduğu DC Universe Online oyunu Sony tarafından geliştirilen MMORPG oyunudur. Oyunu oynamak için   oyunu sitesine kayıt olup oyunu indirmeniz yeterli olacaktır. DC Universe Online oyununda kendi süper kahramanınızı yaratıp açtığınız süper kahramanı güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Süper Kahramanınız illa iyilerin yerinde yer alıcak diye bir şeyde yok tabii ki dilerseniz kötü bir süper kahraman olup şehirde kaos yaratabilir, masum insanları öldüreibilir ve masum insanları soyabilirsiniz yada iyi süper kahramanların yanında yer alıp şehiri ve masum insanları koruyabilirsiniz bu tamamen sizin oyun anlayışınıza kalmış.

DC Universe Online oynamak için oyunun indirmelisiniz ancak oyunu boyutu yaklaşık 15 GB civarında. Biraz yüksek boyutta olsada oyun gerçekten süper yapılmış gerek grafik açısından gerek oynanış açısından. Kendi karakterinizin tipini istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz. Dış görünüşünüzü Batman, Supermen ve Catwoman gibi pek çok karater gibi yapabiliyorsunuz. DC Universe Online oyunu oynamak için buraya tıklayınız.

27 Ekim 2012 Cumartesi

Resident Evil 6 Güncellemesi

3 yorum

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan yeni Resident Evil oyunu Resident Evil 6 büyük bir tartışmaya neden olmuştu kimileri oyunu beğendi kimileri ise hiç beğenmedi. Bu tartışmalar devam ederken oyunun diskinin içinde bazı DLC'ler olduğu öğrenildi. Bunun gibi bir durumu Capcom firiması Street Fighter oyununda da yapmıştı oyun diskine gizli DLC'ler yerleştirip daha sonra o DLC'leri kullanılabilir bir hale gelmesi için olan dosyayı ücretli bir şekilde satmışlardı. Buna benzer bir şeyin Resident Evil 6'da da var ancak bu sefer DLC'ler ücretsiz bir şekilde verilicek üstelik kısa bir süre sonra çıkıcak olan Resident Evil 6 güncellemesi ile berbarber.

26 Ekim 2012 Cuma

Call Of Duty Black Ops 2 Çıkış Videosu ve Zombi Modu

3 yorum

Call Of Duty serisinin yeni oyunu Call Of Duty Black Ops 2'nin çıkış videsou yapımcı şirket tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Yeni Call of Duty oyununda Black Ops'un ana karakteri olan Alex Mason'ın çocuğunun hikayesini oynayacağız ayrıca oyun yakın gelecekte geçiyor olacak. Yeni Call Of Duty oyunu Call Of Duty Black Ops 2 13 Kasım 2012 tarihinde Bilgisayar, Playstation 3 ve XBOX360 Platformlarına çıkıcak. Bunların dışında Call Of Duty Black Ops 2'nin Zombi modu ile ilgili yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşıcağız
 

25 Ekim 2012 Perşembe

Playstation 3 Artık Türkçe

3 yorum
Sony Turkiye geçtiğimiz günlerde Playstation 3'ün Türkçe ara yüze sahip olacağını duyurmuştu. Dün gelen 4.20 güncellemesi ile berbaber artık Playstaion 3'ün menüleri tamamen türkçe oldu. Ancak Playstation Store henüz türkçe olarka hizmet vermiyor. Ayrıca Sony geçtiğimiz hafta Playstation Store'un tasarımını da yenilemişi. Yeni nesil konsol söylentileri süre dursun Sony Playstation 3 için yeni özellikler katmaya devam ediyor. Yeni Playstation Slim versiyonu da bunlara çabası. Ayrıca Cadılar Bayramının yaklaması nedeni ile Playstation Store'da pek çok oyunda ciddi indirimler olacak bu indirimleri kaçırmayın deriz.

22 Ekim 2012 Pazartesi

Dragon Ball Z Kinect Unboxing

2 yorum
En çok sevilen anime manga serilerinden biri olan Dragon Ball'ın yeni çıkıcak oyunu Dragon Ball Z'nin kutu içeriğini gösteren bir video yayınlandı. Ayrıca Dragon Ball Z Kinect oyunu yanlızca XBOX360 platformuna çıktı. Dragon Ball Z Kinect Unboxing videsounu aşağıdan izleyebilirsiniz.

20 Ekim 2012 Cumartesi

Yeni Naruto Oyununda Naruto Için Goku Kostümü Olacak

2 yorum
Dünya'nın en çok satan mangalarından biri olan Naruto'nun yeni çıkıcak olan oyunu Naruto Ultimate Ninja Storm 3 oyununun demosu New York Comic-Con (NYCC) 2012'de tanıtıldı. Oyunun baş yapımcısı Hiroshi Matsuyama-san New York Comic-Con fuarında oyun ile ilgili pek çok bilgi verdi ayrıca Matsuyama-san'ın sempatik tavırları büyük ilgi gördü. Oyun 13 Mart 2013 tarihinde Playstation 3 ve XBOX360 platformlarına çıkıcak.
Gelelim oyun ile ilgili yeni detaylara oyunda 70'ten fazla oynanabilir karakter olacak. Oyunda Rinneganlı Tobi, Zetsu ve Kabuto oynanabilir karakter olarak bulunucak ayrıca Naruto için 2 adet yeni kıyafet buluncak bu kıyafetler Sumray Kıyafeti ve Dragon Ball'ın baş karakteri Goku'nun giysileri olacak. Değiştirilen dövüş sistemi ile artık yanımıza aldığımız Support karakterlerin önemi çok daha artıcak. Bunlar dışında oyunun hikaye modunda Boss Battle ve Real Time Action özellikleri geri gelicek ve hikaye modunda ki bazı bölümleri Hack N' Slash tarzında oynayabiliceğiz

God Of War Ascension Multiplayer Tanıtımı

1 yorum
Playstation'ın en çok beğenilen oyunlarından biri olan God of War'ın yeni oyunu God of War Ascension .... tarihinde çıkıcak. Yeni God of War oyununda Kratos'un Sparta'daki geçmişini oynaycağız. Ayrıca yeni God of War oyununda bir ilk olacak ve oyun Multiplayer olarakta oynayabilicek. God of War Ascension'ı hikaye modunu CO-OP olarak oynayabiliceğiz bu kesinlikle çok zevkli olacaktır. Ayrıca God of War Ascension'ın Multiplayer özelliğinde yanlızca CO-OP olmayacak tabii oyunu multiplayer modunda farklı etkinliklerde yapabiliceğiz Death Match tarzında çok kişili dövüşler yapabilmemiz mümkün olacak. God of War God of War Ascension Multiplayer hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yeni Devil May Cry

0 yorum
Capcom'un hiç şuphesiz en başarılı oyunları Resident Evil, Street Fighter ve Devil May Cry'dır çoğu kişi için. Bu 3 serininde bir sürü oyunu çıktı ve gerçekten çok iyi sattı. Yakın zamanda çıkan Resident Evil 6 oyunu en çok satan oyunlar listesinde şuanda 2. sırada Fifa 2013 oyunun hemen arkasında bulunmaktadır. Devil May Cry serisinin yeni oyunu "The Devil May Cry" 15 Ocak 2013 tarihinde Playstation 3 ve XBOX360 platformlarına çıkıcak ancak Bilgisayar için daha ilerki bir tarihte çıkması bekleniyor. Yeni Devil May Cry oyunu ile ilgili olarak Newyork'ta düzenlenen New York Comic Con toplantısında yeni bir video yayınlandı.  Ayrıca yeni Devil May Cry oyunu ilgili olarak oyunun baş yapımcısı bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaya göre yeni Devil May Cry oyunun demosunun yapılmaya başlandığı ve demonun ilk önce Playstation 3 ve XBOX360 platformlarına çıkıcağı daha sonra ise Bilgisayar için çıkıcağı kesinleşti. Yeni Devil May Cry oyununda Dante'nin geçmiş hikayesini oynayacağız. Ayrıca oyun ile ilgili olarak Newyork Comic-Con'da yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

11 Ekim 2012 Perşembe

One Piece: Romance Dawn'da Thiller Bark Arc'ta Olacak

0 yorum

Yeni çıkıcak olan One Piece oyunu One Piece: Romance Dawn'da Thiller Bark Arc'ın da olacağı kesinleşti. PSP için çıkcak oyunda Thiller Bark Arc'ı oynamak kesinlikle çok eğlenceli olacaktır. Orz dövüşü ve özellikle Moria dövüşü gerçekten ilginç olacak.

4 Ekim 2012 Perşembe

Naruto Shippuden Ekim Ayı Takvimi

0 yorum



Naruto Shippuden'in Kasım ayı bölüm takvimi çıktı. Geçtiğimiz 2 bölümü filler olan animenin bu ay ki bölümlerinde filler bölüm olmayacak gibi görünüyor. Özelikle bugün cıkıcak olan Naruto Shippuden 282. Bölümü çok güzel olacak.


October 04, 2012
Naruto Shippuden Episode 282: The Secret Origin of the Ultimate Tag Team!
October 11, 2012
Naruto Shippuden Episode 283: Two Suns!
October 18, 2012
Naruto Shippuden Episode 284: Kabutowari! Jinin Akebino
October 25, 2012
Naruto Shippuden Episode 285: Scorch Style! Pakura of the Hidden Sand

1 Ekim 2012 Pazartesi

One Piece Romance Dawn Trailer

0 yorum

One Piece Romance Dawn oyunun kapak görüntüsü belli olduktan sonra bu seferde 3. Dklık bir trailer videosu yayımlandı. Video'yu yukarıdan izleyebilirsiniz.

One Piece: Romance Dawn PSP Oyunu Kutusu

0 yorum


Yeni çıkcan olan One Piece oyunu One Piece: Romance Dawn'nun kutusu için yeni bir görsel yayınlandı. Görsel gayet başarılı olmuş özelikle Shanks'ın hasır şapkayı kücük Luffy'ye verişi gerçekten çok güzel bir hava katmış. Oyun 20 ekim tarihinde Japonya da satışa sunulucak ve oyun yanlızca PSP için çıkış yapıcak.

Skype Artık PS Vita İçinde Var.

1 yorum


Kısa bir süre önce Skype'ın resmi twitter sayfasından yayımladığı habere göre arıtk Playstation Vita sahipleri Skype kullanabilicek. Tek yapmanız gereken Playstation Store'a girip Skype'ı indirmek.

26 Eylül 2012 Çarşamba

Star Wars Animesi

1 yorum

Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan Star Wars serisinin yep yeni hayran yapımı bir animesi çıktı. Devamı gelir mi bilinmez ama hiçte fena değil gibi gözükyor. 


Naruto 64. Cilt Yayınlandı

0 yorum


Naruto mangasının 64. Clit bugünden itibaren Japonya'da yayınlandı. Bir kaç güne kadar Amerika ve Avrupa versiyonlarıda çıkıcaktır. 64. Clit genel olarak Madara vs 5 Kage bölümlerini içeriyor.

25 Eylül 2012 Salı

One Piece: Pirate Warriors DLC

0 yorum


Eiichro Oda'nın kaleme aldığı ve japonyanın en çok satan mangası olan One Piece'in yeni oyunu One Piece: Pirate Warriors'ın Avrupa versiyonu geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Oyun Hack N' Slash tarzı bir oynanışa sahip ayrıca One Piece: Pirate Warriors oyunu Destny Warrior oyun motoru ile  yapılmıştır.

One Piece: Pirate Warriors oyunun Japon'ya versiyonu için çıkmış olan DLC'ler Avrupa sürümünede uyarlanmış ve yakın zamanda Avrupa içinde yayınlanıcak. Çıkıcak olan DLC'ler Nami Kimono DLC, Zoro Kimono DLC, Nami Strong World DLC ve Usopp Kimano DLC'leridir bu DLC'leri aşağıda ki videolardan izleyebilirsiniz. Ayrıca bu oyun yanlızca Playstation 3 platformuna çıkmıştır.


Nami Kimono DLC 


Zoro Kimano DLC


Nami Strong World DLC


Kimono Usopp DLC

Diziler Başlıyor.

0 yorum

Bu haftadan ihtibaren neredeyse tüm diziler başlıyor. Bugün çıkan How I Meet Your Mother dizinin 8.Sezon 1. Bölümü ile beraber How I Meet Your Mother dizisi 8 sezon ile beraber televizyonlara merhaba dedi. Aynı zamanda bu hafta pek çok dizi yeni sezonlarına başlıycak yarın New Girl dizisinin 2. Sezon'unun 1. Bölümü, NCIS: Los Angeles dizisinin 4. Sezon'unun 1. Bölümü ve Private Practice dizisinin 6. Sezon'unun 1. Bölümü yayına giricek. Perşembe günü ise ünlü dedektiflik dizilerinden biri olan Criminal Minds'ın 8. Sezon 1. Bölümü ve Modern Family dizisinin 4. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Cuma günü ise benim de en çok sevdiğim komedi dizis olan The Big Bang Theory başlıyor bakalım bu sezonda bizleri neler bekliyor. The Big Bang Theory dizisinin 6. Sezon 1. Bölümü,  Two and a Half Men dizisinin 10. Sezon 1. Bölümü, Grey's Anatomy dizisinin 9. Sezon 1. Bölümü, Person of Interest dizisinin 2. Sezon 1. Bölümü ve Scandal dizisinin 2. Sezon 1. Bölüm'ü yayına giricek.

Yaz arasında olan diziler tekrardan yayına giriyor. Ancak halen yaz arasında olan bazı diziler var bunlardan başlıcaları çıkışından ihtibaren büyük sükse yapan Game of Throne ve Shameless

22 Eylül 2012 Cumartesi

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Trailer

0 yorum


Yeni çıkıcak Naruto oyunu olan "Naruto Ultimate Ninja Storm 3" 2013'ün başlarında çıkıcak. Oyun ile ilgili henüz fazla detay olmasada yeni detaylar Tokyo oyun fuarından açıcağı cıkıcaktır. Hatta Tokyo Oyun fuarından oyun ile ilgili yeni bir trailer da geldi. Buyrun izleyelim ;



Videoda da gördüğümüz üzere oyunda bazı bölümlerde Hack N' Slash tarzı oyanama imkanımız olacak gibi görünüyor buda oyuna yeni bir hava katıcaktır. Ayrıca Naruto Ultimate Ninja Storm Generations oyunu hariç tüm oyunlarda olan Boss Battle sistemi tekrar geri gelmiş.

20 Eylül 2012 Perşembe

One Piece Film Z Karakterler

0 yorum

Daha önce ki blog yazımızda One Piece'in yeni filmi olan One Piece Film Z'yi duyurmuştuk. Film One Piece mangasının yazarı Oda-sensei tarafından kaleme alınıcak. Her ne kadar yeni bir haber olmasada Hasır Şapka tayfasının filmdeki görünüşlerini paylaşıcağım.

Monkey D. Luffy

Evet ana karakterimiz Luffy her zaman ki gibi diyebiliriz. Arkasında onu en iyi temsil eden şeylerden biri olan et var. Açıkcası ben çok beğendim Luffy'nin filmdeki çizimini.
Roronona Zoro

Tayfa'nın kılıç ustası Zoro'da yine her zaman gibi karizma. Arkasındaki kaptan ceketi ona çok yakışmış
bence.

Sanji



Brook

Nami
Robin
Franky
Chopper

12 Temmuz 2012 Perşembe

The Big Bang Theory

0 yorum
Bana göre en iyi komedi dizisidir  Big Bang Theory kaldı ki Sheldon Cooper gibi bir karakter var yani Jimmy Parsons bu karakteri gercekten çok iyi canlandırıyor sadece Sheldon değil, Howard'ın yaptığı bel altı espiriler ilginç giyinme tarzı, Raj'ın kızlarla konuşamaması ve ortama tam olarak uyum sağlıyamadığı için yaptığı bazı gereksiz haraketler muazzam derece komedi içeren bir dizidir kesinlikle öneriyorum herkese

One Piece Punk Hazard ARC

0 yorum
İlk olarak Punk Hazard'ta Law'ı gördük kendisinin ödülü 440m Bell'ye yükselmiş ve ayrıca Shicibukai olmuş . Daha sonra bu ada da Aokiji ve Akiunu'nun dövüştüğünü oğrendik aynı zamanda 5 yıl önce ise bu ada da bir kaza olmuş araştırma tesisinde. Daha sonrasında Ceaser Clown adlı bir bilim adaımını duyduk kendisi Vegapunk'ın en büyük rakibimiş en büyük bilgi alanı kitle imha sılahları buraya kadar aslında herşey iyi gidiyodu.

Lakin sonrasında Doflamingo'nun Joker olduğunu oğrendik kısacası Law'ı yönetmiş bir süre Virgo'yu ki kendisi Denizici Koramiral'i ve aynı zamanda G5 üstünün lideri böyle bir adamı yönetiyor ve Ceasar'a da yardım ediyor greçekten Doflamingo beklenenden çok üstün biri cıktı en büyük yer altı simsahlarından biriymiş meğersem.

Giant Killing

0 yorum

Takeshi Tatsumi eski bir East Tokyo United (ETU) oyuncusudur yabancı bir klupten teklif alınca ETU'dan ayrılır bu olaydan sonra bazi traftarlar Tatsumi'den nefret etmeye başlar. Tatsumi'nin ayrılışından sonra ETU cöküşe geçer 2.lige kadar geriler.Yıllar sonra Tatsumi futbol hayatına teknik direktör olarak devam eder kısa bir süre sonra ETU'nun menejeri Tatsumi'ye teklif gönderir ve Tatsumi de bu teklifi kabul eder.

Kesinlikle süper bir futbol animesi. Tatsumi'nin yaptığı işler takımı toplamasi verdiği taktikler gerçekten süper. Diğer Shounenlere göre süper güç tarzı şeyler yok direk olarak gerçek hayata uyarlanmış. İlerlerde takımın oluşturuduğu birlik gerçekten çok güzel traftar ve takımın iç içe olması harika.

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Hunter X Hunter

0 yorum
Aslında bu animeye başlamadan önce şüphelerim vardı aceba izlemeye değer mi diye. Ancak şüphe duymaya gerek yok gerçekten izlemeye değer bi anime. Avcı olmaya calışen Gon'un hikayesi özetle. Biraz cocuksu bir görünüm olsada animede ilk başta öyle geliyor insana hiçte öyle değil 2011'de yeniden cekilmeye başlanan versionu biraz daha şiddetten arınmış ama eski animesi kan ve vahşeti yoğun ölçüde iceriyor.

Ayrıca bu animeyi sadece Hisoka karakteri için bile izlemenizi tavsiye ederim . Bu kadar psikopat bir karakter olamaz bu kadar dövüş meraklısı güclü her şeyiyle süper bir karkater.

One Piece Z Yeni Film

0 yorum

Bilindiği üzere One Piece'in yeni bir filmi cıkıcak. Filmin tam konusu belli olmasada tayfa'nın şuana kadar karşılaşıtığı en zorlu rakipler olduğunu söylendi. Bu filmin yazarı Strong World'te olduğu gibi yine Oda-sensei kesinlikle çok güzel bir film bizi bekliyor gerek görüntü kalitesi gerekse konu olarak süper bir film olacak gibi.

Baş düşmanımız Z isimli karkater diğer karakterler hakkında herhangi bir bilgi sızmadı şuanlık. Cıkış tarihi konusunda da net bir bilgi yok.

Fate Zero

0 yorum


Fate Zero yakın zamanlarda çıkan en sağlam animlerden biridir kesinlikle .Fate Stay Night animesinin 10 sene öncesini konu alıyor. Gelen savaşçı ruhlarının daha önce yaşamış olan önemli kişilikler olması gerçekten çok güzel bi olaydı. Gilgamış,Büyük İskender, Kral Artur vs.

Ancak sonu gercekten ilginci Kirisgu'nun adalet anlayışına gerçekten hayran kaldım ben. Bunun dışında dövüş sahneleride muazzamdı her türlü detayı cok hoş bi şekilde vermişler kesinlikle. Karakterlere biraz değenicek olursak özellikle Gılgamış ön plana cıkıyor muzzam bir gücü var bu arkadaşın.

Captain Tsubasa 2

0 yorum


İndirdiğim atari emulatörü ile beraber Captain Tsubasa 2 oynuyorum dünden beri. Gerçekten kücüküğümün oyunuydu Tsuabasa hiç bir zaman Santana'nın takımını yenemezdim atari de ancak şimdi geçebilmeni zevki çok başka :D .

Bayağı ilerledim şuan Nankatsu ile Misugi'nin takımı ile maç yapıcağım. Tsubasa'sız Nankatsu garipime gidiyor açıkcası daha ileride bir de Hyuga ile maç yapıcağız onunla maç cidden zor olacak kalecileri Wakasimazu çok sağlam ayrıca Hyuga gibi bir forvet te var.

Sword Art Online

0 yorum

İlginç bir konusu olduğu kesin ve kesinlikle mmrpg havasını çok güzel vermişler anime içerisinde . Karakter tam olarak bi Otaku yani bizden biri :D . Henüz sadece bir bölüm yayınlandığı için detaylı bir şekilde yorum yapamıycağım ama konu itibari ile ilginç bi anime olacak gibi.

Slam Dunk

0 yorum


Konusu : Hanamichi Sakuragi, sürekli kavga eden, sürekli aşık olan ve de sürekli ret edilen, liseli bıçkın bir delikanlıdır. En son aşık olduğu Haruko Akagi, tarafından da ret edilir. Ama Haruko, Hanamichi’yi neden ret ettiğinin açıklamasını da yapar. Basketbol klübünden biriyle çıkmak istemektedir. Sevdiği kızın kalbini kazanmak ve onunla çıkmak için, o zamana kadar amatör olarak yaptığı dövüş sporlarından başka sporla ilgilenmemiş Hanamichi, basketbol klübüne katılmaya karar verir.

Tek kelime ile muzzam ayrıca fevkaladenin fevkinin fevkinde . Gerek komedi yönüyle,gerek arkadaşlık yönüyle mükkemel. İzlediğiniz her bölümde gülmekten karnınıza ağrılar giriceğine garanti ediyorum o derece komiktir . Klasik Shounenlerden farklı olarak Sakuragi'nin basket konusunda gelişmesi uzun sürüyorr cabuk oğreniyor ama baskete yeni başladığını her zaman belli ediyor çok basit hatalar yapıyor ve tabii ki de bencil :D en önemli yonü de bencil olması diyebiliriz '"Dâhi Sakuragi"'nin şarkısı bile vardır ''Orewa Orewa Tensai Basketto man Sakuragi Hanamichi''

İzleyin izlettirin diyorum .

D.Gray Man

0 yorum


Konusu : Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl'ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir.
Allen, hocası tarafından İngiltere'de kendisi gibi diğer Exorcist'lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir.
Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl'ün planlarına karşı savaşmaya başlar.
Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen'ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.


Başları biraz yavaş ilerlese de ileride gerçekten çok farklı bir anime haline geliyor D.Gray Man. İlk başlarda gücsüz Akumalarla bile çok vakit harcarlarken ileride gelen rakiplerin seviyesine cıkmaları zaman alıyor bu yüzden başlar biraz sıkıcı diyeibliriz. Klasik Shounenlerden çok farkı yok aslında.

Ama yan Karakterler bakımdan gerçekten çok sağlam bi anime General Cross var  mesela gerçekten çok sağlam bir karakter. Bunun dışında mangası iyi gidiyor diyebiliriz 14th muhabbeti ile beraber yakıor.nda bir final gelicek gibi mangaya ama. Ayrıca mangasının belirli bir cıkış düzeni yok bazen 1 ay bazen 2 ay da bir cıkıy

KHR Yeni ARC

0 yorum

Bildiğiniz üzere KHR yeni bir ARC'a girdi ve bu ARC'ta Arcobaleno Temsilcilerinin savaşlarına şait olduk tabii ki en epic sahne Hibari vs Xanxus'ta Hibarinin ''İstediğim zaman istediğim kişiyiyle dövüşürüm'' diiyp Boss Watch'inin kırması ile gerçekleşti. Daha Sonra Vindice takımı da Arcobaleno Arc'a tahil oldu ve adeta estirdi diyebiliriz . Jeager'ın gücü inanılmaz derecede yüksek ve Bermuda da çok yüksek ihtimalle inanılmaz güclü .

Tsuna tüm müttefikleri toplaması ilginç oldu Millfiore,Varia,Shimon,Vongola ittifakı çok güclü oldu gerçekten ama aceba Vindice'yi durdurmaya yeticek mi yetse bile daha ortada Checker Face'denen adam var.Gercekten KHR çok hoş bir ARC bizi bekliyor devamında neler olacak aceba bekleyip görüceğiz ama yüksek ihtimalle Vongola Priomo hakkında biraz daha bilgi edinebiliriz..

10 Temmuz 2012 Salı

Orochimaru-Sensei Geri Döndü

0 yorum
Selamlar,

Naruto'nun 593. Bölümün de Orochimaru-sensei'imiz kanlı canlı olarak hayata geri döndü beklediğim gibi lanetli mühür de ki çakrasını kullanarak onu tekrardan hayata döndürdü Sasuke . Ama asıl beni şaşırtan şey Orochimaru-sensei'nin savaş ile ilgilenmiyorum demesi, Madara'nın Edo Tensei'sini özel olarak şekilendirmiş biri ve gördüğümüz üzere Madara şuan tek başına 5 Kage'yi alıyor böyle bir şeyi düşünen biri neden bu savaşla ilgilenmiyor ki bu işin içinde bi iş var gibi geldi bana. Şimdi de Sasuke ile beraber bi yere gidicekler ve ''Senin de çok iyi bildiğin bir yer Sasuke-kun'' diyen Orochimaru-sensei'imiz aceba nereyi kasıt ediyor merak ediyorum ben de.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Kuroko No Basket

0 yorum


Son zamanlarda Fate Zero'dan sonra üst üste 3-4 bölüm birden izlediğim bir anime. konu olarak basketbol dendiğinde ilk akla gelen Slam Dunk olucaktır tabii ki ama Kuroko No Basket'te gerçekten kaliteli bir yapım olacak gibi duruyor henüz 14 bölüm de ve bir bölüm 3 manga bölümne tekabül ediyor yani gercekten hızlı ilerliyor diyebiliriz anime bu sayede de izlerken sıkılmıyorusunuz .

Slam Dunk'tan farklı olarak biraz daha süper güc sayılabilicek yeteneklerin olduğu bir seri komedi olarakta izlerken güldürüyor diyebilirim. Uzun lafın kısası kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba

0 yorum
Merhaba artık ben de bir blog yazarayım genel olarak anime,manga,oyun ve diziler hakkında yazılar yazmayı düşünüyorum